Servicii oferite

Oferim o gamă variată de servicii fotografice, grafică și web design precum fotograf la nuntă, la botez, pentru evenimente și sărbători precum majorat, absolvire, 8Martie, Anul Nou, 1 Mai, Crăciun, Paști, tăierea moțului, ședințe foto individuale sau de grup pentru copii și adulți, ședințe foto speciale – trash the dress, save the date, maternitate, fotografie de produs, fotografie culinară, fotografie arhitectonică de exterior sau interior, fotografie corporate pentru promovarea activității și imaginii firmei, pentru angajați. Aveți nevoie de pliante, flyere sau chiar de un meniu de restaurant sau fast-food? Suntem aici pentru dumneavoastră. Realizăm, de asemenea, situri web de diferite tipuri, de la cel mai simplu si până la magazine online sau situl mirilor! Pentru detalii de prețuri și servicii utilizați butoanele de mai jos aranjate pe rubrici!

Serviciile de fotograf la nuntă, la botez, la cununie precum și alte evenimente sunt oferite în București, Ilfov, Argeș, Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Dâmbovița, Târgoviște, Brașov. În funcție de eveniment ne putem deplasa și în alte localități.

Vă așteptăm cu toată dragostea si vă garantăm că vom face tot ce putem mai bine pentru oferirea unor servicii de calitate!

Cristi Oancea

Suntem aici pentru dumneavostră
Ne puteți contacta prin metodele de mai jos: